torstai 28. helmikuuta 2013

kiss kisses heart hearts

Hähää, oon iteki nii magee mimmi et monet miettii mistä miut on tehty.
Wait a second...en ollukka niin itserakas et voisin sanoo noin. Nopeeta onneks tajusin enne ku enemmän lähin vuodattaa soopaa!
Aiemmin olin mahoton sokerihirmu ja diggasin vetää keksii ja pullaa ynnä muuta mutta niiden kiistaton vaikutus takapuoleen aiheutti sen että olen joutunut vähentämään. Vaikka onnekseni iso takamus  eli booty on nyt trendikästä. Epäonnekseni en ole miljonääri enkä pysty teettämään istuvia housuja joka lähtöön. En tiedä onko herkuttelu ja huonosti istuvat housut synonyymeja keskenään, taitaa ne olla (enempää pohtimatta päädyn tähän).


No asiaan, vaikka naisellisessa itsesäälin poikasessa vellominen onkin aina yhtä nastaa niin palataan siihen ruokaan sitten. Pakkohan sitä on syödä joka tapauksessa.
Kuvassa jauhelihapiirakka
Ja ohje kuuluu:
Yksi paketti lehtitaikinaa (8 levyä)
(Ota ajoissa sulamaan)

400g jauhelihaa
1 sipuli
1 tl suolaa
1 tl jauhelihamaustetta
(ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta)

2 dl riisiä
1 lihaliemikuutio
(keitä riisi oikeassa määrässä vettä jossa on lihaliemikuutio)
Sotke jauheliha ja riisi ja lisää
1 kananmuna

Ja siinä on sinulla täyte sitten.
Vuoraa vuokasi lehtitaikinalevyillä ja laita täyte sisään ja tee taikinasta kansi päälle. Puhko muutamia reikiä kanteen ettei piirakka räjähä uuniin. Tässä voi käyttää kananmunaa voiteluun jos tahtoo. Ite paistan ilman sitä.
Paista 180 asteessa kunnes päällinen näyttää hyvältä :D Suuripiirteisyys kunniaan,mutta  kannattaa silti tarkkailla uunia ettei torttu muutu mustaks.
Rakkausteemalla mennään http://www.youtube.com/watch?v=MUOR2UxBOiI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti