torstai 9. toukokuuta 2013

sydänsydänsydän

Rakkaus on sydämmiä, rakkaus on punaista. Rakkaus on ihanaa, rakkaus on kutkuttavaa. Rakkaus pistää laulamaan ja saa nauramaan. Rakkaus on pehmeää, se on pörröistä ja joskus söpösti tahmeaa. Rakkaus on rakkautta, ihastumista ja tunteen vietäväksi antaumista. Rakkautta tahdotaan, rakkautta kaivataan ja rakkautta janotaan. Rakkaus saa tekemään tyhmiä asioita mutta rakkaus antaa kaiken anteeksi. 


  
Rakkaus on myös realistista ja rakkaus saa sydämen vuotamaan verta. Mutta silti parempi olla hetken rakastettu kun koskaan olla tuntematta sitä? vai miten se meni? Mutta ite oon sitä mieltä että parempi syödä kerran jätskiä ainaki ku olla syömättä koskaan. Vaikka se voi aiheuttaa addiktion. 



Aasinsiltojen ja parin aasinki jälkeen pääsin asiaan. Tein valkosuklaajädee ja siihe tollasen melbamaisen mansikkakastikkeen : eli 250 g tuoretta mansikkaa, limenmehuu ja noin desi sokeria tehosekottimel mössöks ja tarjoillaan kylmänä minkä tahasa kanssa. Ite jätskin kaa tota vedin sydänkiposta. Ah, romantiikkaa itteni kanssa.






Rakkaus on sitä että eka syö toisen kaa jätskiä ja sit menee sen kaa polttaa ne kalorit pois. Rakas sinusta on tullut pullukka ohjelma tämän todistaa! Sit siit saa fyffee ja laihan puolison.
http://www.youtube.com/watch?v=lCupecl-V7g

Sydämiä, rakkautta ja jäätelöä teidän viikonloppuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti