torstai 16. toukokuuta 2013

Summer dreams ja icecreams

Miul on hirveen monta kukkaa! Ja osa kukkiiki! En kyl tiiä mitä kukkia noi on. Tai onko niide tarkotus kukkia!
Kukkaruukut loppu kesken ni teekannu joutu istutusalustaks!

Nää on ihanii kukkasii!




Uskomatonta kyllä, kukkaseni ovat elossa vielä viikonkin jälkeen!


Oi joi! Ja kesäkin vaikuttaa tulleen taas kyläilemään toviksi.Kesän eka piknik heitetty, jossa tarjolla oli kuohuvaa,mansikoita ja irtokarkkeja, ja nakuilevia teinityttöjä. Vesi oli noin 10 asteista ja jotkut hurjat jo nakkisiltaan juoksi veteen. Loin murhaavia katseita mieheeni että hän tajusi pitää silmänsä kurissa. (Toivon ettei siellä raybanien alla silmät karkaillut!)
Muisteltiin että mekin oltas oltu nuorena rohkeita ja timmikroppaisia viuhahtelijoita mutta voi olla että aika on kullannut ja jopa päällystänyt timanteilla nää muistot! 


Oon yrittänyt saada tota meidän suunnattoman isoa rivarin takapihaklönttiä tosi ihanaks, oon hankkinut kaikkee turkoosia/aquan sinistä härpäkettä sinne. Oon kyllä aina vihannu sinistä et en ihan tiiä mikä tähän nyt on tullu. Ikä? Kaipuu merille? Joku käsittämätön mielenvikaisuus? Whatever, aika siirtyä mustasta sateenkaarimeininkeihin!


 Oon jokatapauksessa ollut kauheen innokkaana hoitamassa pihaa vaikka en oikeesti ees tiedä mitä teen, mutta kai tekemällä oppii? Esim. kukkasten hoito on ihan täyttä hepreaa, ja siks jaksan päivittäin olla ilonen siitä ettei ne oo kuollu! Wuhuu! Meillä kasvaa myös mustaviinimarjoja pihalla, ja vaikka ne ei vielä marjaa tee, ni pensaista lähtee aivan ihana tuoksu, aah. En malta oottaa et ne tarjoaa miulle marjoja. Nam jo valmiiks. No kuitenkin kaikkee tollast turkoosii kippokupposta oon haalinut vaikkei kesä nyt ehkä olekaan kynttilöiden polttoaikaa varsinaisesti. Ehkä ootan jotai pimenevien kesäiltojen hämyromantiikkaa! Voi pojat!
Pihalle oli tosi sulosesti ruostunut purkinkansi, joten koristelin vielä vähän lisää juuttinarulla ja apilariipuksella. 
Voi pyhä perkele miltä sisustushipiltä kuulostan,pitäs vastapainoks laittaa kuva täysin räjähtäneestä keittiöstä mikä on enemmän tunkiomainen läävä kun oiva kokkausmesta tällä hetkellä. Lupaan itelleni ja ennen kaikkea muille asukeille että siivoan sen ennen nukkumaan menoa. Kaaos muuten varmaan tunkee uniinki ja en viittis nyt ottaa painajaisia, aamulla ulkomaanreissu eli matka tallinaan. Seilorihattu on tärkätty ja nilkkaan kiinnitetty ankkuri!



Asiasta vihdoin ruokaa! Grillauskausi aloitettu ja loppukesästä varmaan oksennan grillatun lihan hajusta.
Ihan possun sisäfilettä pikkasen nuijittuna ja salt´n´pepalla (pepa, hahhahahhahahah) maustettuna. 
Ihan jees, ei mikään vou jeah voisin elää tällä fiilis mutta alas meni. 
Tein myös terveellisen version sipseille ja dipille, eli jälkiuunileipää tikkuina ja avokado-sipuli-tomaatti-valkosipuli-tahnaa .Aika perus guakamole mutta vedin sauvasekottimella oikeen sileeks mössöks jotta helppo uittaa noita tikkui siellä, ripaus suolaa/chilijauhetta messiin ni se on siin! Ah, tää on niin hyvää!










Jälkkäriks omatekemää rommi-suklaaliköörijädeä, jossa oli prosentit sen verran kohillaan etten voi reseptiä julkaista! 

Clas Ohlsonilta saa näin ihanii jätskikuppei, sekä pinkkinä että mintunvihreenä. Nää on vaan iha jättisööttei. Ah!

Olen muistanut myös askarrella, nää ihanat rusetit on kenkäklipsuja joilla saa korkkareista miljoona variaatiota. Kuinka kasaria ja kätevää!
Ja kaikille, olkoon kesänne täynnä unelmia, niitä unelmia mitkä täyttyy! Ei niitä mitkä vaan on unelmina, vaikka unelmointi unelmoinnin takia on sekin välillä ihan unelmaa!
http://www.youtube.com/watch?v=XQZiOV9eeZQ








2 kommenttia:

  1. Hei voisin mallaa miten noi valkoset rusetit pelittäis mun hääkenkien kans.. Mut noi vihreet on kyl päheimmät :)

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu! http://siameselipstick.blogspot.fi/2013/05/tricky-number-11.html

    VastaaPoista