sunnuntai 24. helmikuuta 2013

do the macaroni!

Koitan välttää makaroonia viimoseen saakka ruuanlaitossa koska yleesä sille löytyy fiksumpi korvaaja (joskus kyllä tekee mieli jotai pastamättöö mutta tooosiii harvoin) no mutta tein nyt pastatonnikalasalaattia. 








Koitan lisätä kalaa ruokavalioon ja jymähän aina siihe etten muka osais sitä tehä. Vaikka osaan ja vaikken osais ni nopeesti senki kai oppis, vaikka siis osaanki kyllä koska oon sen lisäks et oon seilorisanna ni oon myös supernaismainensupersanna ja osaan kaiken. Ja vaikken osais ni en ainaka myöntäs, vaikkei tarvii myöntääkää koska osaan kuitenki. No loppu nyt miun loputtomien osaamisalueiden luettelu ja asiaan eli ruokaan. Ite tykkään enite noista spiraalinnäkösistä pastapökäleistä, ja tiiän et niil on olemassa nimi ja tiiän senki mutta spiraalipastapökäle on nii paljo kuvaavampi.
Ohje:
2 dl pastaa
purkki hyvää tonnikalaa
kurkkua 
tomaattia ( ite käytin tässä keltasia luumutomaatteja, punasia luumutomaatteja ja kirsikkatomaatteja)
jäävuorisalaattia
suolakurkkua (cocktail kurkut o kivoja koska ne o rapeita)
kaikki silpuks ja sekasin. Pasta kannattaa siis keittää! Keitinveteen voi laittaa liha/kasvisliemikuution.
Kastike salaatille: oliiviöljyä, dijon sinappia puolet ja puolet +loraus valkoviinietiikkaa sinne ni bueno tulee.
Mitään määriä en laittanu koska jos joku näitä kokeilee himassa varmaa kuitenki laittaa niitä enemmä mist tykkää ite ja jos jostai ei nii paljo ni ei sit ehkä laittas nii paljoo eli summasummaarum ohjeet on turhia, tee niiku tykkäät. 
Salaatin kans maistui uunituoreet sämppärit koskenlaskijajuustolla.
Nam nam diapam.
Ja kuten Larssi laulaa :http://www.youtube.com/watch?v=-KfSNTazeDE
kylkeen käy siipan tuomat ruusut ja halpa viini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti