
200 g pakastemustikoita, desi sokeria ja puol litraa koskenkorvaa ja pulloon. Kaikki toi ei mennyt yhteen pulloon eli vajaakin pullo tuli.
Mustikat on nyt vajaan kuukauden lillunut tuossa viinassa ja eilen otin testisnapsin. Todella mustikkainen maku, siis sellai aito! Aika yllätys koska ihan aitoja mustikoitahan pullossa on. No kuitenkin, maku on mahtava ja sainkin idean että koska kohta miulla on kolmekymppiset niin käytän tätä itetehtyä ihmenektaria kakun kostutukseen. Uijui jui. Se on sit kyl kakkujen kakku sanon minä!

Oli hyvä setti sanoo seilori-hik-sanna!

Oon nyt tehny mustaherukka- sekä mustikkalikööriä ja aattelin tehä chiliviinaa seuraavaks. Myös joku lime-sitruunalikööri ois aika kiva juttu, sellai niin kirpee että koko naama vääntys mutruun ku maistas.
Loppuun menevä ralli:
http://www.youtube.com/watch?v=QlZ2vGXPQ20
OI joi kun näyttää hyvältä.
VastaaPoistaTää oli myös superhyvää peruskuoharin joukossa!
VastaaPoista