lauantai 30. maaliskuuta 2013

katala sipsi suuhuni hipsi!

Tein sipsejä tossa aikani kuluksi, perunasta, porkkanasta ja punajuurista. 
Elikkä juurekset siivutetaan mahd. ohuiksi ja keitetään öljyssä ja maustetaan mieleiseksi. 
Simple ass that!Porkkana oli ihan ok.n makuista, mutta peruna ja punajuurilastut oli tosi jees.Oikean lämpötilan löytyminen vaati kokeilua ja sain ainoastaan todella monta litkulätkylöllöö sipsin retkaletta aikaiseksi mutta lopulta onnistui.Nam. Oli hyviä. 

Punajuurilastut näyttää kärvennetyiltä salameilta tai joltain porsaan korvilta. Kuvaaminen ei muuten ole miun vahvuus eikä miulla oo järin hyviä kuvausvehkeitäkään joten näillä mennään!
Suosittelen ihmeessä kokeilemaan koska tää on helppoo ku heinänteko!
Rasva roiskuu ja koko ajan saa olla hullun skarppina ja valmiina soittamaan palomiehet paikalle mutta muuten lepposan rentoa meininkiä!



Tein myös pannaria yksi päivä, vaikka oon aina vihannu pannaria. Oon rapea-lettu-ihminen enkä möllönlöllö-pannaripirkko mutta silti kokeilin että oisko se yhtä kamalaa kun muistin. Googlasin ohjeen maailman paras pannukakku ja tälläsen reseptin sain:
4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl sokeria (laitoin vaan desin)
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita. 

Sekota kuivat aineet, lisää kosteat joukkoon! (ha ha ah ha).Paista 200-225 asteessa n puol tuntia. 
Oli iha jees. Ei ollu löllöö ollenka.
Äiskän tekemän omenahillon ja kerman kaa meni alas iha ok.
 http://www.youtube.com/watch?v=QZqzmLb-JeM&playnext=1&list=PLBFEBD50FEAD1223A&feature=results_video <---bändi mist diggaan täböllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti