perjantai 18. tammikuuta 2013

Miussa on munaa!


Heti aamutuimaan keksin noinkin raflaavan otsikon! Wuhuu! Miulla on lapsuudesta asti iskostunu päähän että kananmuna on kuvottavaa,ei tietenkään letuissa tai leivonnaisissa tai muussakaan missä se ei näy, mutta munamaisena munana. Siis munakkaat ja varsinkin keitetty kananmuna on ollu nou-nou lähes koko elämäni. Päätin että se on todella noloa jos lähes kolmekybänen mirkku ei oo munaa maistanu, otin härkää sarvista ja väänsin munakkaan alkuvuodesta 2012. Hitto vie, sehä oli herkkua, tuo kuvotusten kuvatus yllätti! Siis mikä munaus tää munattomuus onkaan ollut! Voi kumpa olisin köyhinä opiskeluvuosinani tämän tajunnut! No kuitenki, tässä munakasmalli piristämään aamuja eli paprikamunakas!

Elikkä Paprikamunakkaaseen tulee:
*Pari paprikaa (punainen, keltainen ja vihreä tekis aika kauniin kattauksen, mutta ite en nii rastafarilinjalle lähteny)
 *Kananmunia
 *Haluttuja makuja/mausteita (ite ruskistin tonne sipuli-, paprika- ja meetvurstisilppua joukkoon)
 *Suolaa

Itse siis pilkoin sipulin, paprikan ja metukan pieniks, ruskistin pikkasen ja vatkasin ne kananmunien kanssa munakassörsseliks. 'Muotti'paprikat viipaloin mahdollisemman tasasiksi kauttaaltaan että munakasmassan saa tasasena paistumaan. Munakasmassan kaataminen oli snadisti vaikeeta mutta kippasinki massan astiaan missä oli kaatonokka ni sit ne meniki sinne minne piti. Pikkasen noi 'muotit' fuskas pannulla mutta helposti ne sai siistittyä reunoilta, ja ite siistin ne vaa koska otin kuvan. Noo, aika söpöjä noist tuli. Iha ku pikkasii kukkasia!
No kananmuna ei oo enäää evil devil meikän kirjoissa mistä näppärä aasinsilta tykkiin biisiin!
http://www.youtube.com/watch?v=mBcIQGRBb68

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti