torstai 17. lokakuuta 2013

Back in business!

Aikamoinen tauko on vierähtänyt bloggailun suhteen, en ole kerennyt enkä jaksanut kirjotella kuulumisia. Nyt revin itteni koneen ääreen ja hetken kun olin hakannut päätä seinään, sain jopa muistin pelaamaan kuinka tää tapahtuikaan. Nopea läpileikkaus pitkästä kuumasta kesästä!

 Kesä oli täynnä kaikkea, hyvää ja huonoa ja aurinkoa ja pilveä!


Mutta tässä läjä kesämuistoja, Brianin säestämänä!
http://www.youtube.com/watch?v=nA4xa7KzPTo

birdgageviritelmä

Kesä oli siis kuuma, kesässä oli tietynlainen huuma! Tein töitä, valvoin öitä!
Aika vähän pääsin rokkirientoihin, vapaita viikonloppuja ei ollut juuri nimeksikään, ja aika menikin väännellen kampauksia. 
Hiuskukka ja kenkäkoristeet




Myös olin osallisena muutamissa häävalmisteluissa tehden hiuskoristeita ja muuta askarteluhommaa.
Olen kova askarteluhirmu ja meillä on koti usein enemmän liiman kuin pullantuoksuinen. Liimantuoksuinen kotiäiti? I like the sound of that!


pikinipeipi
Juhannus meni uiden muovialtaassa ja juoden siideriä kavereiden kanssa. Hankittiin siis maailman magein uima-allas, jota puhallettiin ja täytettiin puolet juhannuksesta. Jäinen vesi, missä kylmenevässä juhannusillassa istua oli ah, ainakin sen arvoista. Onneksi grillimakkara ja sauna lämmitti.




Piknik seura
Muutamia illanistujaisia oli mutta en juurikaan kerennyt kokkailemaan tai taikomaan kovinkaan kummosia herkkuja. Lähinnä popsin mansikoita ja herneitä. Piknikeillä käytiin pitkin kesää ja syömäpuoli oli himpan verran retuperällä.






Häissä käytiin myös, kahtiin häihin päästiin piipahtamaan. Molemmat häät oli ihanat, toiset aika perinteiset ja toiset enemmän rokkihenkiset (niistä löytyy dokumenttia täältä :http://siameselipstick.blogspot.fi/2013_08_01_archive.html ). 

Häät on aina ihania, ja melkeen puraisi itteäkin hääkärpänen. Tai no..joskus tahon sen hetken prinsessana. 
Kaisulin ja Nikon häissä, mitkä tuolta linkin takaa löytyy oli monia ihania yksityiskohtia niikuin supermagee hääbingo.




Aikuisen ihmisen tallinatuliaiset
Kävin muutamaan otteeseen Tallinassa, ihan kulttuurin (enkä tippaakaan ainakaan yhtään enkä suinkaan halvan garagen) takia. 
Tallinassa on aina enemmän kesä kun suomessa. Siksi menenkin sinne jouluksi!








Korvasin useasti kesän lämpimän ruuan juomilla tai salaateilla. Tai karkilla. 

Minun tekemä hedelmäsalaatti
Mieheni tekemä hedelmäsalaatti.











Mutta kesä on vaa kerran vuodessa ja loppuvuosi on sitten aikaa pakoilla salia, salikortti kannattaa hankkia jotta voi lesoilla olevansa salin jäsen, jotta niitä ketkä on vielä itteään laiskempia harmittaisi se kaikki aika ja energia jota sinulla on laittaa itsesi ylläpitoon. HAHHAAAHAAHHAA. 
Olen ostanut isompia housuja ja alkanut hyväksymään että luuni ovat kasvaneet aikuisiksi. 


Ai niin, tiesittekö että tölkeissä on toi klipsu siksi että siihen saa pillin pysymään hyvin paikallaan? *aivan turha väittää etteikö se olisi juuri siksi. Se on. 
Aivan mahtava oivallus tuli ystävältäni Päiviltä (jota minulla on kamala ikävä).
 







Mansikkalimepirtelö
Kesällä söin paljon omaatekemää jätskiä, kävin vieraissa (siis ostin kaupasta jäätelöä, joskus myös jäätelökioskeista sekä satunnaisesti muultakin) ja tein ihania pirtelöitä!
Kuvan ihana drinsku koostui tuoreista mansikoista, vaniljajäätelöstä ja limenmehusta. Ah, ihanan raikas, ja todella imelästi koristeltu!





Saatiin oma kesäsiili mille grillattiin usein ruokaa. Hänen nimi on grillisiili ja tätä nykyä hän on kadonnut kai paremmille grillimestoille kun ei oo näkyny tässä syksymmällä enää. Oli kyllä aika rohkea kun melkein kädestä söi. Kun tuijottelin siiliä silmästä silmään ni kyllä se aika petoeläimeltä läheltä näyttää.






Innostuin säilömään ja oon muutamia isompia suolakurkkusatseja tehnyt! Helppoa ku heinänteko, ja saa ihan järettömiä makuja aikaan!
Suosittelen kokeilemaan, netistä löytyy niin montaa ohjetta, joka makuun että en laita ohjetta mukaan!

Meillä on muutama viinimarjapuska ja keräsinki marjoja ja tein jouluksi liköörit muhimaan. Idealla 1/3 kirkasta, 1/3 marjaa 1/3 sokeria ja annetaan olla kunnes himo iskeen vallan!





Pimenevät kesäillat on parasta mitä tiedän!
Kynttilöitä ja fresitaa! Ah!
Kuuntelin varmaan jotain pehmeää jatsia ja sain jonkun niskahieronnan samalla!
Aina kerrostalossa asuneena rivari ja oma piha on luksusta,  nyt se on laitettu jo syksykuosiin.




Kerkesin myös kiertelemään kirppareita sekä askartelemaan myös ihan huvin vuoksi. Tein noin sata paria korvakoruja ja noin 300 hiuspantaa, iltapuhteina ja stressinlievittäjänä usein.







Vasta loppukesästä pääsin käymään keikalla, ja sekin oli tavastialla Bob Wayne, käytiin vuosi sitten kattomassa ja nyt taas sama gang oli koossa ku Waynen Bobi laulo! http://www.youtube.com/watch?v=hUndcssWr9g
Bobiin kannattaa tutustua!
Kippis tälle kesälle! Kiitos kaikille kesään osallistuneille :D






1 kommentti: