tiistai 22. lokakuuta 2013

Goodness! Gracious!

 
Miulla oli huono päivä. Sellanen päivä et tekis mieli huutaa ja potkia seiniä ja hajottaa lasia.Koitin angastailla ja mököttää. Sain kuitenkin idean kokeilla meillä majailevaa lihamyllyä ja kilon possuköntsä joutui uhriksi.




En ollut koskaan käyttänyt lihamyllyä mutta se olikin jotenkin niin helppoa että nolotti etten ollut sitä kaivanut sitä aiemmin esille.
Siinä kun raivopäissäni myllytin possuparkaa, alkoikin mieli kirkastua kummasti!

Päätin jauhaa lihan kahteen kertaan vaikka en tiedä onko se tarpeellista mutta angstia oli vielä purettavana. Ihan jauhelihalta se mokoma alkoi näyttää. Olin ihan innoissani, vaikka olin yltä päältä possun roiskeissa. Kaikki vegaanit varmaan oksentaa jo ajatuksesta, pyydän anteeksi siitä.
















Tässä kohtaa en ollut ihan varma mitä siitä teen, olin ehkä ajatellut makaroonilaatikkoa tms.perusruokaa. No kesken kaiken saatiin vieraita jonka kanssa siirryttiin sohvalle syömään vieraiden tuomia herkkuja ja sillä aikaa nälkäinen mies olikin vääntänyt rakkaudella jauhamistani lihoista lihapullat. 
Ja ihan pikkasen hyvännäköset pullat oli vääntänyki, ja maku oli niiku oikeesti lihaisa. Nää on kai oikeesti ekat oikeet LIHApullat mitä oon syöny. Nam! 
Kelasin tossa et pakko kyllä testailla et sekottelee eri lihoja keskenään. Ai jumatsuikka et nään jo herkkuburgerit missä on ite jauhettu lihat pihveissä. Uijui jui.
Misfits myös laulaa näistä :http://www.youtube.com/watch?v=EfxCFd5Y6LE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti