torstai 24. lokakuuta 2013

i'm the burger queen

Oon kiukunnu tän viikkoa aika tasaseen tahtiin ja päätin himassa hyvitellä tätä. Juurikaan muuta en keksinyt kun tehdä ruokaa. Päätin tehä kanahampurilaisia ja bataattiranuja. Ensin paistoin sämpylät, kuullotin pannulla sipulia ja cashewpähkinöitä sinne perustaikinan joukkoon. Pakko aina kokeilla jotain uutta, joten pähkinäsipulisämpylä kuulosti eksoottiselta yhdistelmältä.
Oon huomannut että toi kuullotettu sipuli sämpylätaikinassa toimii todella mainiosti. Se tekee siitä jotenki...kostean.
Paistoin väliin kanafilettä, eka ruskistin suolalla maustettuna pannula, ja sitten heitin uuniin kypsymään, samassa kun bataattiranut oli siellä jo muhimassa. 

Silpoin bataatin palasiks ja palaset laitoin uimaan n.20minuutiks, jotta pahin tärkkelys irtoaa. Sitten ripottelin suolaa ja valkosipuliöljyä päälle ja tökkäsin uuniin n. 215 asteeseen. Noin 20 minuuttia ne siellä otti lämpöä ja sitten ne oli ihan pehmeitä ja valmiita syötäväksi. Tällä väliin ruskistin todella ohuita ananassiivuja, tuoreesta ananaksesta tottamooses! 


Vatkasin nopeeta majoneesin mihin lisäsin sitruunamehua, mustaa pippuria sekä kuivattua chiliä. Noi kuivatut chilit on jääny arvotukseksi että mitä chiliä ne on, ei mitään hullun tulista mutta pieni potku löytyy kyllä. Noi näyttää lähinnä joltain toukilta purkissa, nam! Aloin kokoomaan hampurilaisia, pohjalle majoneesia, suolakurkkuja (omatekemiä, pakko leuhkia), rucolaa, kuivattua sipulia, kanaa, ne paistetut ananasviipaleet ja paholaisenhilloa.Koitin vielä kikkailla ja tökkäsin tuoreet chilit tosta läpi. No, näyttää lähinnä koomiselta eikä ollu ruokapöydässä ollu sellasta wau vastaanottoa mitä ootin.

 









Tollaset annokset sain aikaan. Kupeissa siis chilimajoneesi ja paholaisenhilloa (en pääse keulii tän valmistajana, mutta hyvää se silti on). Katoin ihanan liinan pöydälle joka oli ryppysempi ku Seilorisannan naama maanantaiaamuna, taas jäi wau kiljasut saamatta.

Kävin muuten salilla, kuinka tehokas oonkaa. Olin eka jonku 5 min kuntosalilla, sit 30 min hierontatuolissa ja sit jonku tunnin luin gloriaa infrapunasaunassa. Siis jeesus oon jumissa huomenna, muahhahahha. Siis luojalle kiitos naistensaleista! 

Koska olin siis kuntosalihirmu ja matkalla maailman vahvimmaksi naiseksi, sain tehä jälkkäriksi rommisuklaapirtelön! Siihen tuli 2 dl vaniljajädee, loraus (hah) sailor jerryn rommia, 1 rkl tummaa kaakaojauhetta mitkä suhastiin blenderillä läpi ja päälle kermavaahtoo ja niin söpö, ja ylimakee kirsikka ettei rajaa!


 Pari rokkistygee loppuun vielä ni ilta on pulkassa
Uutta Creepshowta:
http://www.youtube.com/watch?v=IwEgUKMRX5w&feature=youtu.be
Ja bändin entisen laulajan Sarahin tuotantoo:
http://www.youtube.com/watch?v=EF6pZZrKXAE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti