sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kaikki on paremmin Porvoossa

Minä ja aatelinen ystäväni Lady T. lähdimme retkelle  Porvooseen perjantaina. Porvoo on jotenki tosi symppis mesta, ja mesta jossa helposti menettää ostoskontrollin (nimimerkillä muutama peltipurkki tarttui mukaan...).
Porvoonjoki oli eksoottisen värinen



Ooh mitä laatikkoja!

Huhujen mukaan täällä asuu eräs legenda.
Pressun Elvarilla oma bulevaardi
Nää mestat on vaa nii nättei!
Jylhä kirkko
Korkokenkien killerikatu
Käytiin tutustumassa Pieni suklaatehdas nimiseen paikkaan , missä saatiin maistella valkosuklaasinappia mikä oli niin outo maku että jäin kyllä harmittelemaan etten ostanut sitä kotiin. 
Myyjätär oli niin suloinen tyttö, ja luulen että jos paikka on pieni suklaatehdas niin ei ne voi sinne ottaakaan muita kun suloisia myyjättäriä. Ostettiin suklaakahvit ja tikkarit ja nautittiin pihalla. Ihana pieni paikka!
Porvoolaiset ovat asian ytimessä.


Taloillakin on tukka Porvoossa!
Ihanaa katutaidetta
Käytiin brunbergin tehtaalla, siellä sai maistella nameja. Siellä oli koe-erämaistiaisia tervan makuisista alku-karkeista, ne oli eksoottisia elämyksiä. Maltoin mieleni ja ostin vain sitruunalaku-alkuja ja yhden pikkuboxin mansikkasuukkoja. 
Ilmasta bissee?
Ihana juliste, muistaakseni Porvoon taidekoululaisten tekemä.

Koitin mennä prinsessatuoliin istumaan mutta takapuoli ei mahtunut.



!!
Keli ei ihan sallinut meidän aikomaa piknikkiä joten se tapahtui auton takapenkillä. Noo, pääasia että saatiin eväät syötyä!
Kippis Porvoolle! Tänne tullaan takaisin. Kauppoja oli miljoonia ja löysimme kaikkea ihanaa, jotain pientä saimme ostettua mutta aika monet ihanuudet jäi kauppoihin vielä. Erityisesti Doris& Dukes jäi mieleen, tosi mukavia myyjiä ja ihana valikoima uutta ja second handia.
Sekä kellarikirppis oli kanssa mahtava! Löysin oikeesti kirpparihinnoilla ihania seiloripaitoja ja maailman mageimmat pikkumyykengät. 


Näin sai Porvoo miut tuntemaan:
https://www.youtube.com/watch?v=dUpUGz6ppE8
No, en siellä ehkä huutanut mutta pompin ainaki!

2 kommenttia:

  1. Ite oon käynyt vaan cruisingien yhteydessä ja nätti kaupunki kyllä! Kivahan noita putiikkejakin olis kiertää ihan ajan kanssa :)

    VastaaPoista
  2. ehdottomasti käy kattoo porvoo läpi! voisin jopa muuttaa sinne!

    VastaaPoista