perjantai 18. lokakuuta 2013

seilorin keittiö on kodin sydän

Seilorisanna on hyvä kokki, ok. Seilorisanna on huono siivooja, ok. Sannan keittiö on tunnelmallinen mutta ei useinkaan kovin siisti, Sanna ei ole kovin hyvä siivoamaan jälkiään. Sannalla on tapana siivota vain kun on tulossa vieraita. Sanna mokoma! 

 

Sanna on monen muunkin tapaan hamsteri. Sanna tahtoisi kamalasti kaikkea ihanaa ja kivaa ja mukavaa ja sievää ja usein, pinkkiä keittiöönsä. 
 Seilorisanna on myös epäkäytännöllinen hamstraaja. Sanna saattaa ostaa asioita mitkä eivät toimi, tai asioita mitkä eivät mahdu mihinkään. Seilorisanna on nainen, jos jonkun selityksen saa keksiä.







 







 


Sannan keittiössä on mm. kupukuivaaja 70-luvulta, jos nyt pitää vahtia hellaa ja kuivata tukkaa samalla. Ei epäloogista millään tavalla. Melkein ehdottaisin jokaiseen keittiöön vakiovarustukseksi.
Muuten toi kapistus on todella hyvä laite, sillä saa kestävät kiharat ja jotenkin sen on todella rauhoittava se kaamee meteli mitä siitä lähtee. Jos ei paljoo huvita keskustella himassa ni tonne on todella kätevä piiloutua.




Sanna myös hamstraa usein keittokirjoja, kirjoja joiden tehtävä on inspiroida, noin niikuin teoriassa. Tosiasiassa ne vaan vie tilaa ja kerää pölyä. Lukeeko noita kukaan? No, ok, Seilorisannaki on selannut läpi huomatakseen että ei ole reseptien noudattaja. Kivoja kuvia kylläki on. 



Seilorisanna osaa tehdä hienoja löytöjä ja keksiä niille uusia käyttötapoja. Niikuin supermagee elva merkkinen leivänpaahdin muuntui suodatinpussitelineeksi. Ta-daa! 
Seilorisanna on myös hieman epäsovinnainen ja ripustaa tiskirättejä seinälle kun parastakin taidetta! 



Seilorisanna siis on nainen ja naisethan tunnetusti haluaa hemmottelua, ju nou niskahierontaa, lahjoja, ruusuja...rakkautta ja timantteja. Seilorisanna on vihjaillut himassa että hemmottelu olisi nyt poikaa, ja Seilorisannan karvanen siippa otti asian näin! Alkoi kutsua Sannaa hemmoksi, niinkin nerokas oivallus etten voinut edes suuttua etten saanutkaan niitä timanttihierontoja tai muita. 

Ja huom. Seilorisanna ei usein puhu itsestään kolmannessa persoonassa!





Loppuun vielä tykkiä kokkailumusaa muutaman linkin verran:
http://www.youtube.com/watch?v=ftqlJOXRG9o
(tää pistää jalan vispaamaan, eli pastakin kiehuu rytmiin)
http://www.youtube.com/watch?v=WmnUayaQyBk
(ah...)
http://www.youtube.com/watch?v=_CRnai8nCIU
(tyttömusaa! oopsie-daisy!)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti